• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

CAMELBAK

eddy+ 20oz, filtered by LifeStraw, Charcoal

599 kr
{{ price }}
7 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 2553001060

Eddy + filtrerad av LifeStraw eliminerar alla bekymmer du kan ha från att dricka vatten när du är på språng.

 • Beskrivning

  Eddy + filtrerad av LifeStraw eliminerar alla bekymmer du kan ha från att dricka vatten när du är på språng. Vägen till pålitligt rent dricksvatten börjar med Eddy + filtrerat av LifeStraw. Oavsett om du är på en långresa som sträcker sig över flera dagar eller på en enkel dagsutflykt i naturen behöver du en pålitlig källa till säkert vatten var du än rör dig. Vattnet filtreras i två processer - Hollow Fiber-filtret tar bort bakterier, parasiter och mikroplaster, och jonbytarfiltret minskar bly, dålig smak, klor och andra oönskade kemikalier. Flaskan är läcksäker när den är stängd och spillsäker när den är öppen. Eddy + ventil, ger ett högt vätskeflöde för jämn återfuktning. Behållaren är gjord med Tritan ™ Renew, en hållbar och lätt plast, tillverkad av 50 % återvunnet material. En mer hållbar lösning. Flaskan är lukt- och fläckbeständig och fri från BPA, BPS och BPF.

 • Om varumärket

  CamelBak är den ledande leverantören av personliga vätskelösningar för utomhusbruk, rekreation och militär användning. Företagets produkter inkluderar vätskeförpackningar, vätske-/lastförpackningar, vattenrening, återanvändbara flaskor och tillbehör.

  Vi utsätter våra produkter för de mest rigorösa testerna i branschen. Vi vill se till att produktfel inträffar i labbet, inte på fältet.

  CamelBak har byggt upp sitt rykte genom att tillverka produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. 2011 introducerade CamelBak Got Your Bak™ livstidsgaranti för alla reservoarer, ryggsäckar, flaskor och tillbehör.