• Fri frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

UNITY Tactical

FAST - Optics Riser - FDE

1 595 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: UNI-FST-ORF

FAST™ Optic Riser höjer säkert direktmonterad rödpunktsoptik med en standard nedre 1/3 co-witness picatinny-fäste till en 2,26″ optisk centrumlinje.

 • Beskrivning

  FAST™ Optic Riser höjer säkert direktmonterad rödpunktsoptik med en standard nedre 1/3 co-witness picatinny-fäste till en 2,26″ optisk centrumlinje. FAST™ Optic Riser ger en förhöjd M1913 Picatinny-plattform för direkt montering av optik, t.ex. EOTech® EXPS, Vortex® UH-1 och annan lägre 1/3 co-witness-optik. Den kan paras ihop med alla FAST™ FTC (Flip-to-Center) förstoringsfästen. Den levereras som standard med en skenklämma med två tvärgående bultar, men är kompatibel med FAST™QD (Quick Detach)-spaken (från och med augusti 2023). Om du använder en optik med absolut co-witness-höjd behöver du FAST™ Absolute Riser. FAST™ är en serie monteringslösningar för optik som ger slutanvändaren en snabbare siktbild än standardhöjdfästen. FAST™-fästena skapar en optisk mittlinje på 2,26 tum från skenan, vilket möjliggör snabbare visuell bearbetning av slagfältet genom att säkerställa en ergonomiskt korrekt hållning med huvudet uppåt. Dessutom ger de snabbare och enklare prick-/retikelavläsning när man bär mörkerglasögon, skyddsmasker, plåtbärare och annan utrustning. FAST™ Optic Riser är tillverkat av 7075-T6 aluminium och är anodiserat i svart eller FDE* med typ III hårdbeläggning.

  Höjd:
  2,26″ till optisk mittlinje

  Kompatibilitet:
  All direkt till skena monterad optik. Optimerad för optik med lägre 1/3-höjd. Om du använder en optik med absolut co-witness-höjd behöver du FAST™ Absolute Riser.

  Typ av fäste:
  2 korsade skenklämmor
  Kompatibel med FAST™ QD-spak från och med augusti 2023 (säljs separat)

  Mått (B X L X H):
  CM: < 3,6 X 9,1 X 2,0

  Vikt:
  G: <85.0

  Material:
  7075-T6 aluminium

 • Om varumärket

  Unity Tactical är en framstående aktör inom den taktiska utrustningsbranschen, känt för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar för vapenentusiaster, professionella användare och militära personal. Med ett dedikerat fokus på design och tillverkning av taktiska tillbehör har Unity Tactical etablerat sig som ett varumärke som står för prestanda, hållbarhet och överlägsen funktionalitet.

  Deras sortiment inkluderar avancerade fästen för optik och ljus, samt andra taktiska tillbehör som är utformade för att optimera vapenhantering och ge operativa fördelar. Genom att integrera innovativ teknik och lyssna på behoven hos sina användare strävar Unity Tactical ständigt efter att erbjuda produkter som överträffar förväntningarna och möter de krävande kraven från en bred kundkrets.

  Oavsett om du är en erfaren professionell eller en entusiastisk vapenägare, erbjuder Unity Tactical produkter som kombinerar hög prestanda med enastående hållbarhet och estetik. Utforska deras sortiment för att förhöja din taktiska utrustning och njut av pålitlig funktionalitet i varje situation. Unity Tactical: Precision, Kvalitet, Oöverträffad Taktik.