• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Crye Precision

FieldShell 2 MultiCam

6 795 kr
{{ price }}
11 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: APR-FH2-C02_S

Marknadsledande jacka FIELDSHELL 2™ är en softshell-jacka som erbjuder massiv mångsidighet i nästan alla väder.

 • Beskrivning

  Marknadsledande jacka

  FIELDSHELL 2™ är en softshell-jacka som erbjuder massiv mångsidighet i nästan alla väder. Crye Precisions lättvikslaminat med Nano STX™ och 4-vägsstretch ger plagget oöverträffad andningsförmåga och gör det till ett extremt vind- och regntåligt ytterplagg.

  Funktion och design med förfinade egenskaper har varit riktmärken vid framtagningen av detta plagg. Från den dolda muddjusteringen till de diskreta meshfickorna - allt gör plagget avskalat och enkelt, samtidigt som den är fylld med funktion.

  De unika och extralånga dragkedjorna i armhålorna medger ökad ventilation, förenklad tillgång till utrustning under plagget och är samtidigt avpassat till att fungera optimalt med kroppsskydd under.

 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.