• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

ESS

FirePro FS

945 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ESS-740-0377
EAN-kod: 811533014200

ESS FirePro-1977™-glasögonserien har en lågprofilsdesign som förhindrar hjälmstörningar och ökar det perifera seendet.

 • Beskrivning

  ESS FirePro-1977™-glasögonserien har en lågprofilsdesign som förhindrar hjälmstörningar och ökar det perifera seendet. Det patenterade Speed-Clip™-systemet underlättar snabb justering av remmen, även med handskar på. Avancerade ClearZone™ FlowCoat-linser ger en optimal kombination av anti-rep-beläggningar på utsidan av linsen och anti-im-beläggningar på insidan.

   

 • Om varumärket

  Sedan 1988 har ESS tillverkat de tuffaste glasögonen i världen eftersom det är vår plikt – en plikt inspirerad av dem vi tjänar: militär, polis, brandmän och andra vardagshjältar.

   

  De som förlitar sig på ESS kan inte nöja sig med mindre, så det kan vi inte heller. ESS innovation är född från intensivt lyssnande på elitkrigare. Slutresultatet är stridsbeprövad ögonproffs med en meritlista av toppprestanda i de mest fientliga miljöerna.

   

  Hela serien av ESS-ögonproffs av ballistisk kvalitet är konstruerad för att möta eller överträffa de strängaste specifikationerna för US Military och ANSI Z87.1-2010. ESS är ett helägt dotterbolag till Oakley, Inc.

  ESS (Eye Safety Systems, Inc.) är den enda auktoriserade glasögonleverantören till United States Marine Corps. De är också en ledande leverantör till alla andra grenar av U.S. DoD och säljs i över 100 länder.