• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Snugpak

Grab A4

345 kr
{{ price }}
9 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: 7138-OD

Grab A4 är en dokumentreseväska med väderbeständigt fack från tillverkaren Snugpak. Denna mångsidiga väska är perfekt för att bära med sig viktiga dokument och tillbehör på ett bekvämt och organiserat sätt.

  • Beskrivning

    Grab A4 är en dokumentreseväska med väderbeständigt fack från tillverkaren Snugpak. Denna mångsidiga väska är perfekt för att bära med sig viktiga dokument och tillbehör på ett bekvämt och organiserat sätt. Dina dokument, brevpapper och andra viktiga föremål kan organiseras och förvaras säkert i Grab A4. Med två huvudfack har detta någonstans att förvara allt du kan tänka dig. Det nedre facket öppnas för att avslöja flera fack med blixtlås, penn- och pappersfickor och en dokumentförvaringssektion med ett väderbeständigt lock. Detta säkerställer att dina papper förblir säkra, torra och praktiska när du behöver dem. Det nedre facket är säkert dragkedja, med ett djup på 3 cm, och är mycket praktiskt för att förvara kartor och resedokument som är för skrymmande för framfickan. Tillverkad av 600D heavy duty polyester.

  • Om varumärket

    Snugpak är ett brittiskt företag som tillverkar sovsäckar, värmejackor, värmebyxor och stowaways som är anpassade efter hårda förhållanden och tuffa uppdrag. Produkterna är anpassningsbara efter användarens behov, de funkar därav lika bra på en vandring eller när man går ut med hunden.