• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

Hunter X-22 Takedown Stock – Ruger® 10/22 Takedown Black

2 245 kr
{{ price }}
13 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG760_BLK
EAN-kod: 840815113942

Magpul Hunter X-22 Takedown-chassit är ett ergonomiskt, komplett lager speciellt utformat för Ruger® 10/22 Takedown-serien® av gevär.

 • Beskrivning

  Magpul Hunter X-22 Takedown-chassit är ett ergonomiskt, komplett lager speciellt utformat för Ruger® 10/22 Takedown-serien® av gevär.

  Hunter X-22 Takedown är tillverkad av högkvalitativ förstärkt polymer och har ett ergonomiskt grepp, justerbar draglängd och kamhöjd för att passa en mängd olika skyttar, flera monteringsalternativ för slingor, en halkfri gummistumpad och M-LOK-slitsar® för tillbehör.

  Hunter X-22 Takedown passar standard Ruger 10/22 Takedown .22 LR mönstergevär utan vapensmide, och en vändbar pipbricka säkerställer korrekt passform med fabrikspennprofil samt tunga tjurfat.

  Tillverkad i USA.

  Plattform - Ruger 10/22

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.