• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Magpul

ESK Selector – AR Black

749 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG1254-BLK

Magpul ESK (Enhanced Selector Kit) - AR är en modulär, ambidextrös väljarsats för AR-vapen som ger användarkonfigurerbara väljare med modern ergonomi till ett tillgängligt pris.

  • Beskrivning

    Magpul ESK (Enhanced Selector Kit) - AR är en modulär, ambidextrös väljarsats för AR-vapen som ger användarkonfigurerbara väljare med modern ergonomi till ett tillgängligt pris. Väljaraxeln är vändbar för 60- eller 90-graders kastalternativ och tillverkad av helbearbetat, värmebehandlat kromolyserat stål med QPQ-finish för extrem slitstyrka och korrosionsbeständighet. ESK - AR innehåller tre polymerspakar, fullängd, kort och hybrid, som kan monteras på vardera sidan efter önskemål utan att vingla. Väljarstiften finns i svart och rött för användarens preferenser och säkrar spaken till axeln samtidigt som de fungerar som en indikator för väljarpositionen. Installationen av spakarna är extremt enkel och kan göras utan några verktyg. Om du någonsin vill byta ut din väljare till en ny konfiguration är allt som krävs en liten stans eller insexnyckel för att poppa ut väljarstiftet igen. Satsen innehåller också en fjäder och korrosionsbeständig spärr med lågfriktionsbeläggning för smidig och positiv funktion. Utformad för Mil-Spec AR-mönstrade nedre kolvstammar. Ej kompatibel med Select Fire-receptorer.

  • Om varumärket

    Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.