• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

ESS

ICE-3 Eyeshield Kit

1 095 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 740-0019-I

Effektivt skydd i alla ljusförhållanden.

 • Beskrivning

  Effektivt skydd i alla ljusförhållanden.

  ICE™ (Interchangeable Component Eyeshield) är lätta glas utan omslutande bågar som erbjuder en sällsynt kombination av rejält ballistiskt skydd och utbytbara glas. Lägg därtill ett synfält utan begränsningar och vips har du ett svårslaget ögonskydd för alla situationer.

  Med ICE™ nya design får du förbättrad passform och fler möjligheter till personlig tillpassning.

  ICE™ har med sina 2,4 mm polycarbonatlinser hög skyddsnivå och har godkänts av U.S. MIL SPEC MIL-PRF-31013 (Clause 3.5.1.1), ANSI Z87.1-2010, CE EN 166 samt U.S. Federal OSHA.

  Alla linser från ESS är repskyddade och ger 100% skydd mot UVA/UVB.

 • Om varumärket

  Sedan 1988 har ESS tillverkat de tuffaste glasögonen i världen eftersom det är vår plikt – en plikt inspirerad av dem vi tjänar: militär, polis, brandmän och andra vardagshjältar.

  De som förlitar sig på ESS kan inte nöja sig med mindre, så det kan vi inte heller. ESS innovation är född från intensivt lyssnande på elitkrigare. Slutresultatet är stridsbeprövad ögonproffs med en meritlista av topprestanda i de mest fientliga miljöerna.

  Hela serien av ESS-ögonproffs av ballistisk kvalitet är konstruerad för att möta eller överträffa de strängaste specifikationerna för US Military och ANSI Z87.1-2010. ESS är ett helägt dotterbolag till Oakley, Inc.

  ESS (Eye Safety Systems, Inc.) är den enda auktoriserade glasögonleverantören till United States Marine Corps. De är också en ledande leverantör till alla andra grenar av U.S. DoD och säljs i över 100 länder.