• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

ESS

ICE-3 NARO™ Eyeshield

1 095 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 740-0017-I

För dig med smalare ansikte.

 • Beskrivning

  För dig med smalare ansikte.

  ESS ICE NARO™  är en vidareutveckling på de i världen mest använda ramlösa ballistiska glasögonen. Modellen är utvecklad för taktiskt bruk.

  ICE NARO har ca 90% av ICEs bredd och är avsedd för dig med ett smalare ansikte. 
  Eyeshield Kit innehåller skalmar, näsclip, nackband, ett mjukt etui och tre (3) linser: klar, rökfärgad och gul.

  Med god passform och 2.4 mm tjocka polycarbonatglas får du ett rejält ballistiskt skydd av ICE NARO. De är mycket stryktåliga och godkända enligt ANSI Z87.1-2003+ standard samt U.S. Military -15 caliber test: MIL-PRF-31013.  

 • Om varumärket

  Sedan 1988 har ESS tillverkat de tuffaste glasögonen i världen eftersom det är vår plikt – en plikt inspirerad av dem vi tjänar: militär, polis, brandmän och andra vardagshjältar.

  De som förlitar sig på ESS kan inte nöja sig med mindre, så det kan vi inte heller. ESS innovation är född från intensivt lyssnande på elitkrigare. Slutresultatet är stridsbeprövad ögonproffs med en meritlista av topprestanda i de mest fientliga miljöerna.

  Hela serien av ESS-ögonproffs av ballistisk kvalitet är konstruerad för att möta eller överträffa de strängaste specifikationerna för US Military och ANSI Z87.1-2010. ESS är ett helägt dotterbolag till Oakley, Inc.

  ESS (Eye Safety Systems, Inc.) är den enda auktoriserade glasögonleverantören till United States Marine Corps. De är också en ledande leverantör till alla andra grenar av U.S. DoD och säljs i över 100 länder.