• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

2·Be

Lågsko Elastisk

1 095 kr
{{ price }}
5 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 42836-BK_36

Slitstarka skor designade med den enhetliga användaren i åtanke. De har överlägsen komfort och andas mycket. Detta då skons ovandel består av perforerad textil som avleder överflödig värme runt foten. Skon har ett elastiskt stängningssystem, vilket gör skon lätt att ta av och på.

 • Beskrivning

  Slitstarka skor designade med den enhetliga användaren i åtanke. De har överlägsen komfort och andas mycket. Detta då skons ovandel består av perforerad textil som avleder överflödig värme runt foten. Skon har ett elastiskt stängningssystem, vilket gör skon lätt att ta av och på. Innersulan är fukttransporterande och hjälper till att leda bort fukt från foten, vilket hjälper till att skapa en tempererad inre miljö. Skons mellansula är konstruerad i PU och har riktat stöd vid framfoten och hälen, vilket säkerställer en otrolig stötdämpande känsla.

  Specifikationer:
  - Stötdämpande PU-mellansula
  - Halksäker TPU yttersula
  - ESD godkänd

  ISO-certifiering: EN ISO 20347 O1 FO SRC ESD

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Säkra skor - dedikerade till kvinnor och män i uniform
  2·Be stödjer personen i uniform, så att dessa män och kvinnor kan prestera sitt allra bästa på jobbet och återvända hem tryggt efteråt. 2·Be bygger på fyrtio års erfarenhet av professionella skor och har utvecklats i nära samarbete med nyckelpersoner inom de uniformsbärande branscherna samt marknadens ledande skotillverkare. Vi känner och förstår både dagarna på fältet och på kontoret och lyssnar på våra kunders önskemål och behov. På så sätt säkerställer vi ett optimalt samarbete och att resurserna används på bästa möjliga sätt, vilket resulterar i det bästa värdet för våra kunder. 2-Be är moderna säkerhets- och arbetsskor i snygg design och hög kvalitet.

  Vårt uppdrag är att skapa de mest optimala förutsättningarna för att prestation, precision och professionalism ska ta sig vidare till en högre nivå. Med stor respekt för de män och kvinnor som bär uniform i sitt dagliga arbete, arbetar vi varje dag med vårt uppdrag att stötta dem på bästa möjliga sätt.
  Män och kvinnor i uniform har ofta yrken som är förenade med stora risker och ansvar. Vi skapar lösningar som säkerställer stabil prestanda, en trygg vardag och ett liv där de även kan fungera när de tar av sig uniformen efter avslutad tjänst. Våra innovativa lösningar och många års erfarenhet gör att vi kan producera produkter som minskar skador, ökar prestanda och även förbättrar säkerheten.