• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

2·Be

Lågsko Ventilerande

995 kr
{{ price }}
5 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 42824-BK_36

Dessa lätta skor är designade för enhetliga användare, med fokus på överlägsen komfort och hög andningsförmåga. Ovandelen är gjord i textilmaterial, vilket gör skon mycket andningsbar. Det betyder att även under de varmaste dagarna kan foten stöta ut överskottsvärme.

 • Beskrivning

  Dessa lätta skor är designade för enhetliga användare, med fokus på överlägsen komfort och hög andningsförmåga. Ovandelen är gjord i textilmaterial, vilket gör skon mycket andningsbar. Det betyder att även under de varmaste dagarna kan foten stöta ut överskottsvärme. Den uttagbara innersulan hjälper också till att leda bort fukt från foten, vilket säkerställer en tempererad inre miljö. Skons mellansula är konstruerad i PU och har riktat stöd vid framfot och häl och ger en otrolig stötdämpande effekt.

  Specifikationer:
  - Anatomiskt uttagbar innersula
  - Stötdämpande PU-mellansula
  - Halksäker yttersula i PU-material
  - ESD godkänd

  ISO-certifiering: EN ISO 20347 O1 FO SRC ESD

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Säkra skor - dedikerade till kvinnor och män i uniform
  2·Be stödjer personen i uniform, så att dessa män och kvinnor kan prestera sitt allra bästa på jobbet och återvända hem tryggt efteråt. 2·Be bygger på fyrtio års erfarenhet av professionella skor och har utvecklats i nära samarbete med nyckelpersoner inom de uniformsbärande branscherna samt marknadens ledande skotillverkare. Vi känner och förstår både dagarna på fältet och på kontoret och lyssnar på våra kunders önskemål och behov. På så sätt säkerställer vi ett optimalt samarbete och att resurserna används på bästa möjliga sätt, vilket resulterar i det bästa värdet för våra kunder. 2-Be är moderna säkerhets- och arbetsskor i snygg design och hög kvalitet.

  Vårt uppdrag är att skapa de mest optimala förutsättningarna för att prestation, precision och professionalism ska ta sig vidare till en högre nivå. Med stor respekt för de män och kvinnor som bär uniform i sitt dagliga arbete, arbetar vi varje dag med vårt uppdrag att stötta dem på bästa möjliga sätt.
  Män och kvinnor i uniform har ofta yrken som är förenade med stora risker och ansvar. Vi skapar lösningar som säkerställer stabil prestanda, en trygg vardag och ett liv där de även kan fungera när de tar av sig uniformen efter avslutad tjänst. Våra innovativa lösningar och många års erfarenhet gör att vi kan producera produkter som minskar skador, ökar prestanda och även förbättrar säkerheten.