• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Mechanix

M-Pact 3 Coyote

699 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MP3-72-COY_S

M-Pact 3 Glove från Mechanix är en gedigen och mäktig handske med knogskydd som ger utmärkt skydd för både polis och militär.

 • Beskrivning

  M-Pact 3 Glove från Mechanix är en gedigen och mäktig handske med knogskydd som ger utmärkt skydd för både polis och militär. Knogskyddet är av tät termoplastisk gummi vilket resulterar i ett slagtåligt och kraftigt skydd. 

 • Om varumärket

  Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på att den lever upp till ens förväntningar. Mechanix och deras engagemang i skyddshandskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer.

   

  The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna såg till att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvarbete, på oljefält, i industrier, i verkstäder, hos hobbyverksamheter samt inom försvar & säkerhet.

  Mechanix – the tool that fits like a glove.