• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Magpul

Magpul® Bipod for 1913 Picatinny Rail FDE

1 875 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG941-FDE

Magpul Bipod för 1913 Picatinny Rail erbjuder styrka och mångsidighet till ett pris som ger oöverträffat värde. Den lätta Mil-Spec hårdanodiserade 6061 T-6 aluminium och formsprutade polymer bipod ger innovation inom ergonomi, funktionalitet, styrka och värde tillsammans.

 • Beskrivning

  Magpul Bipod för 1913 Picatinny Rail erbjuder styrka och mångsidighet till ett pris som ger oöverträffat värde. Den lätta Mil-Spec hårdanodiserade 6061 T-6 aluminium och formsprutade polymer bipod ger innovation inom ergonomi, funktionalitet, styrka och värde tillsammans. Dess lågprofildesign döljer dess interna mekanismer och hårdvara och borstar smidigt av hakar och stötar. Bipoden är optimerad för snabba enhandsjusteringar och övergår snabbt och tyst mellan användarkonfigurationer.

  I skjutläget laddas den lätt med stabiliserande spänning framåt utan rädsla för fel eller vridning. Dess aluminium- och rostfria komponenter, tillsammans med dess formsprutade förstärkta polymer, säkerställer år av pålitlig prestanda och tillförlitlighet, samtidigt som rakvikten är rakade. Det är extremt lätt, på drygt 11 oz.

  Benförlängningar glider och låses säkert med ett knapptryck på någon av de sju halvtums låsspärrarna. Benen sträcker sig 3,5 tum, från 6,8 " till 10,3 ". En branschexklusiv 50 ° total lutning och 40 ° total panna styrs av en handskvänlig räfflad verktygslös bipodlåsknapp placerad mellan de förlängda benen. Den har också den exklusiva möjligheten att låsa pannan vid 0 ° samtidigt som full tilltfunktionalitet bibehålls. Vikta passar det strömlinjeformade huset och benen snyggt under pipan och är knappt 2,3 " djupa och 3,3 " breda. Anodiserade ytor och snäva precisionstoleranser mildrar gnissel och skrammel.

  Ett mjukt tvåpoligt låslock i gummi är fäst vid låsvredet och ger användarna en stadig, icke-fördärvad framåtvila medan bipoden är hopfälld. Dessutom håller dess förskjutna mjuka gummifötter fast på en mängd olika skjutytor och tas enkelt bort med en rullstiftstans. Om användare väljer att byta fot accepterar Magpul Bipods ben de flesta Atlas-mönster bipod utbytbara fötter, förutom Atlas 5-H-stilen.

  Tillverkad i USA

   

   

  EKNISKA SPECIFIKATIONER


  1913 Picatinny Rails


  Material - Stål, Mil-Spec hårdanodiserad 6061 T-6 aluminium, polymer
  Höjd, max - 10.45"
  Panorera och lutning - 50° lutning och 40° panorering
  Vikt - 11 oz.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.