• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Tasmanian Tiger

Medic Assault Pack MKII IRR

2 645 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 7061-332

Smart och slimmad sjukvårdsväska.

 • Beskrivning

  Smart och slimmad sjukvårdsväska.

  Med ett genomtänkt och lättöverskådligt innehåll är den som klippt och skuren för sjukvårdare. Fäste för sax på fronten och gott om förvaringsmöjligheter på insidan. Färgkodade och löstagbara packfickor med genomskinligt lock, dessutom en uttagbar platta med elastiska remmar där du kan fästa din utrustning – allt för god ordning och överblick.

  Laserskuren MOLLE på front och sidor. Axelremmarna är justerbara för att väskan skall passa även när större kroppsskydd/plattbärare bäres och de kan avlägsnas och förvaras i kardborreficka på fronten. Säcken kan då fästas direkt på plattbärare/stridsväst om så önskas.


  IRR - Infra Red Reflective

  Den nya färgen Stone Grey Olive är behandlad med IRR (Infra Red Reflective), vilket dämpar IR-signaturen i bildförstärkare och uppfyller kravspec:en från den tyska försvarsmakten Bundeswehr (IRR 650–1250nm/10–42%). Tillskottet av IRR är en brutalt bra bonus som knappt påverkar priset och Stone Grey Olive passar utmärkt ihop med svensk utrustning.

 • Om varumärket

  Tasmanian Tiger tillverkar kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de cirka 100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.