• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Magpul

MOE® AK Stock – AK47/AK74

895 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG616-BLK

Optimerad kolv för AK.

 • Beskrivning

  Optimerad kolv för AK.

  För att ge AK-serien en värdig dos av Magpuls genomtänkta ingenjörskonst är MOE AK Stock ett ypperligt val, med fast kolv för de flesta vapen med formpressad låda.

  Med samma unika inpassning som Zhukov-S Stock erbjuder MOE AK Stock förvaring, optimerad fästpunkt för olika QD-alternativ, dämpande bakkappa i gummi som gör att kolven hamnar och sitter bra mot axeln, även med kroppsskydd.

  Ergonomisk design i tålig polymer ger lägsta vikt med högsta prestanda i förstärkt konstruktion. Slimmat utförande med komfort och prestanda. Intern förvaring för vårdmateriel för AK.

  När du moddar ditt vapen, glöm inte tillbehören: Magpul har en uppsjö av remmar, fästen, kindstöd, rails och mycket mer – allt gripbart här på terrang.se

  Längd: 239 mm
  Vikt: 355 gram

  Passar till de flesta AK47/AKM/AK74* med formpressad låda och fast kolv**.

  *Pga varierande differenser mellan fabrikat och modeller kan mindre anpassning vara nödvändig.

  **Ej kompatibel med Yugo- eller Norinco Type 56S/MAK90-varianter och/eller frästa lådor.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.