• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Breakthrough

Nylon Pouch w Molle - Stainless Steel Rod Clean

1 395 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: BT-LOC-U-BLK

Breakthrough Clean Technologies® Universal LOC-U (Long Gun Operator's Cleaning Kit) innehåller allt du behöver för att få ett renare vapen i ett enda praktiskt rengöringskit.

  • Beskrivning

    Breakthrough Clean Technologies® Universal LOC-U (Long Gun Operator's Cleaning Kit) innehåller allt du behöver för att få ett renare vapen i ett enda praktiskt rengöringskit. Vi har inkluderat hållbara rengöringsstavar av hög kvalitet samt våra bästsäljande produkter för vapenvård och smörjning: Breakthrough® rengöringsmedel av militär kvalitet, Battle Born Grease och Battle Born High-Purity Oil. Detta ultimata vapenrengöringskit är perfekt för fältrengöring eller hemma, ligger i en robust nylonpåse och är utformat för att rengöra och underhålla alla vapen från kaliber .22 till 12-gauge.

  • Om varumärket

    Breakthrough® Clean Technologies representerar en ny era av vapenunderhåll, där rengöring av ditt skjutvapen är snabbare och säkrare än någonsin; detta är valet för dem som vill ha det bästa när det kommer till skötseln av sina skjutvapen och knivar. Deras lösningsmedel eliminerar mer föroreningar än de flesta ledande vapenrengörare, vilket ger optimal skjutvapenprestanda, säkerhet och användbarhet. Deras smörjmedel ger det ultimata skyddet, tål lätt extrema temperaturer och minimerar frekvensen av nödvändiga applikationer. Breakthrough® Cleans produkter är också giftfria, ofarliga, fläckfria, luktfria och miljövänliga. Och självklart så är de säkra för dig, ditt skjutvapen och miljön.