• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Mechanix

Original MultiCam

379 kr
{{ price }}
7 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MG-78-MC_S

Den ursprungliga® taktiska handsken revolutionerade handskyddsindustrin med sin mångsidighet och anatomiska design.

 • Beskrivning

  Den ursprungliga® taktiska handsken revolutionerade handskyddsindustrin med sin mångsidighet och anatomiska design. Robust 0,8 mm syntetiskt läder infunderat med pekskärmsteknik skapar den perfekta blandningen av fingerfärdighet och hållbarhet. TrekDry® som andas anpassar sig till baksidan av dina händer för att hålla dig sval och bekväm i fältet. Originalet levererar oöverträffad passform, känsla och funktionalitet så att du kan fokusera på det som ligger ner.

   

  Avsedda användningsområden

  Militär
  Brottsbekämpning
  Skytte Sport
  Underhåll & Reparation

 • Om varumärket

  Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på att den lever upp till ens förväntningar. Mechanix och deras engagemang i skyddshandskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer.

   

  The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna såg till att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvarbete, på oljefält, i industrier, i verkstäder, hos hobbyverksamheter samt inom försvar & säkerhet.

  Mechanix – the tool that fits like a glove.