• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Magpul

PMAG® 10 AR/M4 GEN M3, 5.56x45 Magazine

245 kr
{{ price }}
108 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG559-BLK

Nästa generations PMAG 10 GEN M3 är ett äkta 10-rundat polymermagasin för AR15/M4-kompatibla vapen kammade i 5,56x45 NATO / .223 Remington.

 • Köpinformation Magasin

  Från och med 1 juli 2023 blir stora vapenmagasin tillståndspliktiga. Upp till 10-skottsmagasin är alltid tillståndsfria och kan både överlåtas, innehas och användas fritt av vem som helst.

  Tillståndsplikten gäller endast för löstagbara magasin avsedda för halvautomatiska skjutvapen med centralantändning, under förutsättning att magasinet kan innehålla

  • fler än 20 patroner, eller
  • fler än 10 patroner, om magasinet är möjligt att sätta in i ett skjutvapen
   där pipans längd överstiger 30 cm eller om skjutvapnets totala längd
   överstiger 60 cm.
  • Den som har rätt att inneha ett visst vapen för skjutning eller samling får
   utan tillstånd inneha alla typer av vapenmagasin så länge det passar till
   vapnet.

  Vid köp av tillståndspliktiga magasin på terrang.se, skall bild på legitimation och vapenlicens bifogas i ett mail till order@terrang.se. Ange ert ordernummer i ärenderaden.

 • Beskrivning

  Nästa generations PMAG 10 GEN M3 är ett äkta 10-rundat polymermagasin för AR15/M4-kompatibla vapen kammade i 5,56x45 NATO / .223 Remington. Tillsammans med en utökad funktionsuppsättning och kompatibilitet innehåller GEN M3 ny materialteknik och tillverkningsprocesser för förbättrad styrka, hållbarhet och tillförlitlighet. PMAG 10 ger nästa generations prestanda för dem som behöver tidningar med lägre profil.

  Medan GEN M3 är optimerad för Colt-spec AR15 / M4-plattformar, tillåter modifierad intern och extern geometri också drift med en rad ytterligare vapen som HK 416 / MR556A1 / M27 IAR, brittiska SA-80, FN® SCAR™ MK® 16/16S och andra.

  PMAG 10 GEN M3 har en fjäder i rostfritt stål med lång livslängd, fyrvägs lutningsskydd för tillförlitlig matning och en lätt att demontera utsvängd golvplatta för att underlätta utsugning och hantering av magasinet samtidigt som det ger förbättrat fallskydd. Ett omdesignat bultfångskår på baksidan av magasinet ger ökat bultfångsavstånd, medan ett överkörningsstopp på ryggraden hjälper till att säkerställa att magasinet inte sätter in för mycket på kompatibla vapen. Dessutom kan ett medföljande pop-off-stöt- / dammskydd valfritt användas för att minimera skräpintrång och skydda mot potentiella skador på topppatronen under lagring och transitering.

  Tillverkad i USA.

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Kaliber - 5,56x45mm / .223 Remington
  Plattform - AR15, M4, M16, SA-80
  Kapacitet - 10 omgångar


  Kompatibilitet
  Bred kompatibilitet med de flesta "STANAG 4179" -plattformar som AR15, M4, M16, SCAR MK16 / 16S, HK416, MR556, M27 IAR, IWI Tapor och andra

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.