• Fri frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Magpul

PMAG® 17 GL9, 9x19 - GLOCK® G17 Black

245 kr
{{ price }}
44 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG546_BLK
EAN-kod: 873750004495

PMAG 17 GL9 är kompatibel med alla 9 mm Glock-pistoler i full storlek, samt kompakta och subkompakta varianter med ett visst utsprång under greppet. Magasinet släpps fritt lastat eller lossat.

 • Köpinformation Magasin

  Från och med 1 juli 2023 blir stora vapenmagasin tillståndspliktiga. Upp till 10-skottsmagasin är alltid tillståndsfria och kan både överlåtas, innehas och användas fritt av vem som helst.

  Tillståndsplikten gäller endast för löstagbara magasin avsedda för halvautomatiska skjutvapen med centralantändning, under förutsättning att magasinet kan innehålla

  • fler än 20 patroner, eller
  • fler än 10 patroner, om magasinet är möjligt att sätta in i ett skjutvapen
   där pipans längd överstiger 30 cm eller om skjutvapnets totala längd
   överstiger 60 cm.
  • Den som har rätt att inneha ett visst vapen för skjutning eller samling får
   utan tillstånd inneha alla typer av vapenmagasin så länge det passar till
   vapnet.

  Vid köp av tillståndspliktiga magasin på terrang.se, skall bild på legitimation och vapenlicens bifogas i ett mail till order@terrang.se. Ange ert ordernummer i ärenderaden.

 • Beskrivning

  PMAG 17 GL9 är ett 17-rundat Glock 9 mm pistolmagasin med polymerkonstruktion för felfri tillförlitlighet och hållbarhet över tusentals omgångar.

  MAGPUL Glock-magasin har många andra PMAG-funktioner för plattformen, inklusive en kontrollerad lutningsföljare med hög synlighet, en fjäder i rostfritt stål, en golvplatta som lätt kan tas bort för rengöring, en färgpennapunktmatris för magasinmarkering, räfflade golvplattkanter för bättre grepp och kapacitetsindikatorfönster. PMAG 17 GL 9 släpper loss oavsett om den laddas eller lossas.

  PMAG 17 GL9 är kompatibel med alla 9 mm Glock-pistoler i full storlek, samt kompakta och subkompakta varianter med ett visst utsprång under greppet. Magasinet släpps fritt lastat eller lossat.

  Tillverkad i USA.

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Kaliber - 9x19mm Parabellum
  Plattform - GLOCK
  Kapacitet - 17 omgångar
  Kompatibilitet - PMAG 17 GL9 är kompatibel med alla 9 mm Glock-pistoler i full storlek, samt kompakta och SUB kompakta varianter med ett visst utsprång under greppet.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.