• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter
Legitimering krävs

Magpul

PMAG 20 LR/SR Gen M3 7.62x51

375 kr
{{ price }}
179 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG291-BLK

PMAG 20 LR/SR GEN M3 är ett lätt, kostnadseffektivt och mycket pålitligt magasin för mönstergevär SR25/M110. Den har äkta 20-runda kapacitet, en kropp med konstant kurva, en anti-tiltföljare och ett snäpp på slag- / dammskydd.

 • Köpinformation Magasin

  Från och med 1 juli 2023 blir stora vapenmagasin tillståndspliktiga. Upp till 10-skottsmagasin är alltid tillståndsfria och kan både överlåtas, innehas och användas fritt av vem som helst.

  Tillståndsplikten gäller endast för löstagbara magasin avsedda för halvautomatiska skjutvapen med centralantändning, under förutsättning att magasinet kan innehålla

  • fler än 20 patroner, eller
  • fler än 10 patroner, om magasinet är möjligt att sätta in i ett skjutvapen
   där pipans längd överstiger 30 cm eller om skjutvapnets totala längd
   överstiger 60 cm.
  • Den som har rätt att inneha ett visst vapen för skjutning eller samling får
   utan tillstånd inneha alla typer av vapenmagasin så länge det passar till
   vapnet.

  Vid köp av tillståndspliktiga magasin på terrang.se, skall bild på legitimation och vapenlicens bifogas i ett mail till order@terrang.se. Ange ert ordernummer i ärenderaden.

 • Beskrivning

  PMAG 20 LR/SR GEN M3 är ett lätt, kostnadseffektivt och mycket pålitligt magasin för mönstergevär SR25/M110. Den har äkta 20-runda kapacitet, en kropp med konstant kurva, en anti-tiltföljare och ett snäpp på slag- / dammskydd.

  GEN M3 PMAGs har en fjäder i rostfritt stål med lång livslängd, en anti-tilt, självsmörjande följare och konstant kurva intern geometri för pålitlig matning.

  Ribbor med låg profil och en aggressiv fram- och bakstruktur ger positiv kontroll över GEN M3 i alla miljöer och en färgpennapunktmatris på karossens nedre panel för att möjliggöra enkel märkning av slutanvändaren för identifiering. Den lättmonterade utsvängda golvplattan underlättar utsugning och hantering av magasinet samtidigt som den ger förbättrat fallskydd och bättre kompatibilitet med täta dubbla och tredubbla magasinpåsar. Ett medföljande pop-off-stöt- / dammskydd kan användas för att minimera skräpintrång och skydda mot potentiella skador på topppatronen under lagring och transitering. Dess enkla, verktygslösa demontering möjliggör enkel rengöring och underhåll.

  PMAG 20 LR/SR GEN M3 är utformad speciellt för SAAMI-specifik ammunition och är mindre än hälften av vikten av stålmagasin med standardutgåva och upprätthåller en livslängd runt antalet ungefär lika med själva gevärspipan.

  Tillverkad i USA.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.