• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

PMAG® 5 AC™ L, Magnum AICS Long Action Black

645 kr
{{ price }}
30 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG698_BLK
EAN-kod: 840815109822

GEN M3® AICS mag för .300 WM-familjen

 • Beskrivning

  PMAG 5 AC L, Magnum är ett pålitligt och hållbart polymermagasin för .300 Winchester Magnum-baserade patronfamiljer och är kompatibelt med långverkande AICS-spec bottenmetall, för att inkludera Bolt Action Magazine Well 700L för Hunter 700L Stock.

  Med GEN M3-teknik, en färgpennapunktmatris för visuell identifiering och en utsvängd basplatta för positiv kontroll och enkel hämtning sätter PMAG 5 AC, L Magnum - AICS en ny standard för bultåtgärdsmagasin.

  Tillverkad i USA

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Kaliber - .300 Winchester Magnum
  Plattform - Bult åtgärd
  Kapacitet - 5
  Vikt - 2,8 oz.
  Höjd, max - 3.7"
  Längd, max ute vid fodertornet - 3.7"
  Längd, max vid golvplatta - 3.9"


  Kompatibilitet
  Kompatibel med långverkande AICS (Accuracy International Chassis Systems) mönsterbottenmetall- och Magnum-patroner byggda på ett 0,530 "bälteshuvud som .300 Winchester, .257 Weatherby, .264 Winchester, .270 Weatherby, 7mm Remington och andra *
  Andra specifikationer
  Accepterar en patronlängd på upp till 3,50"

  *EJ: INTE kompatibel med .404 Jeffery-baserade patroner och dess derivat som Remington Ultra Magnums (RUM/RSAUM) och Winchester Short Magnums (WSM/WSSM)

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.