• Fri frakt över 500 kr
 • Skickas inom 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
Nyhet

Salomon Forces

Quest 4D Forces 2 Black EN Black, 44 2/3 / UK 10

2 095 kr
{{ price }}
71 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: SAN-L406825_BBB-10
EAN-kod:: 889645915388

Certifierad uppföljare utan GORE-TEX.

 • Beskrivning

  Certifierad uppföljare utan GORE-TEX.

  QUEST 4D FORCES 2 ger dig samma stabilitet, komfort och rörlighet som sin föregångare – nu dessutom med en betydligt tåligare yttersula i Contagrip® MD som är antistatisk och mindre halkbenägen.

  De flesta kunder väljer GORE-TEX (GTX) i sina kängor, och inget fel i det, GTX är en beprövad teknologi som ger ordentligt skydd mot fukt och väta. Men – GTX är varmt och skapar ett något sämre klimat för foten såhär på sommarhalvåret. Väljer du en känga utan GORE-TEX får dock fortfarande samma prestanda, en svalare känga med lägre vikt till ett lägre pris. Ett starkt alternativ för den som rannsakar sina behov och väljer medvetet.

  EN står för European Norm, en standard för att du enkelt skall se och förstå att produkten möter högt ställda krav på säkerhet – i detta fall olika ISO-certifieringar (se nedan); en kvalitetsgaranti för dig som kund.


  Salomon Forces är en speciellt anpassad produktserie av Salomons mest högpresterande modeller, framtagna efter de krav som ställts av vissa specialförband. Alla ingående material är icke-reflekterande för bästa fältmässighet.

  OBS: Salomon upplevs ofta som små i sina storlekar. Välj därför en större storlek än din normala för bästa passform. Se storleksguiden (bland bilderna) för ytterligare vägledning.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Salomon Forces produkter

  I FORCES tar Salomon sina erkända modeller och anpassar dem efter de krav som ställs av militär, polis och andra professionella användare. Utmärkt grepp, stabilitet, komfort, hållbarhet och ett komplett skydd mot vädrets makter.