• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Snugpak

SJ9 Olive

2 845 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: 05126-OD_M

SJ9 (Softie Jacket 9) är utformad för vintermånaderna med en permanent, justerbar, isolerad huva för extra värme runt huvud, nacke och ansikte. Du kommer att känna dig bekväm ända ner till -10°c.

  • Beskrivning

    SJ9 (Softie Jacket 9) är utformad för vintermånaderna med en permanent, justerbar, isolerad huva för extra värme runt huvud, nacke och ansikte. Du kommer att känna dig bekväm ända ner till -10°c. Detta är Snugpaks senaste utveckling av allvädersjackor, utformade för att ge dig det perfekta yttre skalet oavsett vilka väderförhållanden du möter under hela året. Den nya designen är skräddarsydd för att passa kroppens konturer, med en vattentät huvuddragkedja och en hög hals som håller draget borta. Alla tre jackorna i serien har Snugpaks högteknologiska Paratex Micro-yttersida och Paratex Light-innersida, som håller fukten borta från huden så att du håller dig varm, bekväm och torr. Dessutom har deras Softie Premier-fyllning fantastiska isolerande egenskaper, håller kvar värmen och maximerar komforten.

  • Om varumärket

    Snugpak är ett brittiskt företag som tillverkar sovsäckar, värmejackor, värmebyxor och stowaways som är anpassade efter hårda förhållanden och tuffa uppdrag. Produkterna är anpassningsbara efter användarens behov, de funkar därav lika bra på en vandring eller när man går ut med hunden.