• Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Tasmanian Tiger

Small Combi Rig IRR Stone Grey, One Size

1 575 kr
{{ price }}
8 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: TAS-7221_332-ONESIZ
EAN-kod: 4013236353549

Den centrala delen på denna rigg är helt öppen och modulär för att användaren skall få plats med 3 st 5,56 magasin av alla kända storlekar och varianter.

  • Beskrivning

    Den centrala delen på denna rigg är helt öppen och modulär för att användaren skall få plats med 3 st 5,56 magasin av alla kända storlekar och varianter. Utöver det medföljer även inserts för 4 st 9mm magasin. Dessa går att montera antingen i den centrala delen, eller på insidan av hela riggen tack vara sammspelt kardborre som sitter på delen som är närmst kroppen. Det finns dessutom möjlighet att flytta mellanväggarna för att fästa andra typer av magasin (ex vis 2 st 7,62), en radio eller annan väsentlig utrustning. Riggen är försedd med löstagbara sidopaneler med MOLLE, på dessa går det att fästa extrafickor i de flesta storlekar. Det ingår även en mindre flerbruksficka i botten, en så kallad "Dangler". Denna har elastiska band på baksidan där man kan fästa ljusstavar och ett elastiskt fack i botten för en tourniqet eller liknande. Riggen bäres med den ergonomiskt utformade H-Harness som medföljer, alternativt går det bra att fästa hela fronten på ett kroppskydd med kardborren och övriga medföljande fästen. 

  • Om varumärket

    Tasmanian Tiger tillverkar kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de cirka 100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.