• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Mechanix

Specialty Vent Covert

429 kr
{{ price }}
7 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MSV-55-CV_S

Besegra värmen varhelst ditt uppdrag tar dig.

 • Beskrivning

  Besegra värmen varhelst ditt uppdrag tar dig. Extremt varma eller fuktiga förhållanden kan orsaka svettiga händer och leda till att du förlorar värdefull kontroll på fältet. Specialty Vent Covert skyttehandskar ger avdunstningskylning i extrema värmeförhållanden med en fullt ventilerad design. Andningsbart nät kombineras med en perforerad 0,6 mm handflata för att låta sval luft komma in och cirkulera i hela handsken. Specialty Vent skjuthandskar har perforerade avtryckarfingrar och pekskärmsfunktion så att du alltid är uppkopplad på fältet.

 • Om varumärket

  Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på att den lever upp till ens förväntningar. Mechanix och deras engagemang i skyddshandskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer.

   

  The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna såg till att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvarbete, på oljefält, i industrier, i verkstäder, hos hobbyverksamheter samt inom försvar & säkerhet.

  Mechanix – the tool that fits like a glove.