• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Salomon

SPEED ASSAULT 2 Earth Brown

1 745 kr
{{ price }}
191 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: L415954-EB_UK 10

En låg och lätt känga för högt tempo i krävande terräng.

Finns i följande färger
 • Beskrivning

  En låg och lätt känga för högt tempo i krävande terräng. Speed Assault 2 är en låg och lätt känga som ger ett oslagbart grepp i svensk terräng. Presterar bra under alla förhållanden där den kraftigt mönstrade sulan enkelt kan gräva sig ner i mjukare underlag för maximalt grepp och kraft framåt. Nytt för i år är en något bredare passform, bättre lämpad för svenska fötter. Den låga vikten kommer från Salomons långa erfarenhet av framgångrika skor för traillöpning, främst med betoning på prestanda, stabilitet och rörlighet. Alla ingående material andas för att ge foten bästa tänkbara miljö på sommarhalvåret. Snabbt och bekvämt snörningssystem bidrar till en mycket hög komfort, liksom den följsamma kragen som vilar mot hälsenan. Yttersulan med Contagrip® ger brutalt grepp i den svenska myllan och EnergyCell säkerställer optimal dämpning och i kombination med komprimerad EVA ges ökad stötdämpning och lättare klipp i steget. Speed Assault 2 är en lätt känga gjord för offensiv tempoväxling.
  ___________________________________________________________________________________

  Salomon Forces är en speciellt anpassad produktserie av Salomons mest högpresterande modeller, framtagna efter de krav som ställts av specialförband. Alla ingående material är icke-reflekterande för bästa fältmässighet.

  OBS: Salomon upplevs ofta som små i sina storlekar. Välj därför en större storlek än din normala för bästa passform.

 • Om varumärket

  Salomon Forces produkter

  I FORCES tar Salomon sina erkända modeller och anpassar dem efter de krav som ställs av militär, polis och andra professionella användare. Utmärkt grepp, stabilitet, komfort, hållbarhet och ett komplett skydd mot vädrets makter.