• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Mechanix

Speedknit Thermal

129 kr
{{ price }}
9 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: S4DP-05-BK_XL

SpeedKnit  S4DP05 termiska vinterhandskar är praktiska under kalla våta dagar med en lätt 15-gauge nylon yttre och 10 gauge borstad akrylstickad liner för att hålla dina händer isolerade från väder och vind.

 • Beskrivning

  SpeedKnit  S4DP05 termiska vinterhandskar är praktiska under kalla våta dagar med en lätt 15-gauge nylon yttre och 10 gauge borstad akrylstickad liner för att hålla dina händer isolerade från väder och vind. Dessa handskar är helt doppade för att förhindra att elementen smyger in under kallt väderarbete. Arbetssidan har pekskärmskompatibel sandig nitrilpalmbeläggning så att du kan arbeta utomhus med tillförsikt.

 • Om varumärket

  Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på att den lever upp till ens förväntningar. Mechanix och deras engagemang i skyddshandskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer.

   

  The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna såg till att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvarbete, på oljefält, i industrier, i verkstäder, hos hobbyverksamheter samt inom försvar & säkerhet.

  Mechanix – the tool that fits like a glove.