• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Velocity Systems

UW Chest Rig, Gen IV

2 995 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: MF-CR1-CB

UW Chest Rig Gen IV har låg profil som är utformad för att bära följande: 4 st 5,56 mm-magasin, 2 pistolmagasin, upp till 2 små radioapparater (PRC-152/MBITR) samt två GP-fickor.

  • Beskrivning

    UW Chest Rig Gen IV har låg profil som är utformad för att bära följande: 4 st 5,56 mm-magasin, 2 pistolmagasin, upp till 2 små radioapparater (PRC-152/MBITR) samt två GP-fickor. H-selen har öglor för antenner, kommunikationskablar och vätskeblåsor och är avtagbar via 4 ITW-Nexus sidospännen på en tum. UW Chest Rig Gen IV levereras med vår standard H-sele. Västen har en inbyggd kartficka med VELCRO®-stängning. Resårband finns för kabelhantering och antennplacering. Alla kardborrband och öglor som används är färgmatchande Velcro® Brand Fasteners. Allt material och utförande är 100% tillverkat i USA.

  • Om varumärket

    Velocity Systems och Mayflower Research & Consulting är en sammanslagen kraft som tillhandahåller militären och polisen med de mest effektiva kroppsskydden och bärutrustningen. Velocity Systems grundades 2007 med över 75 års samlad erfarenhet av specialtillverkning av kroppsskydd. De specialiserar sig på specialanpassade kroppsskyddssystem och specialprojekt för nya och framväxande hot. Mayflower Research & Consulting LLC grundades 2005 av en veteran från specialförbanden som började designa lätta, högpresterande taktiska nylonprodukter till yrket medan han fortfarande var i aktiv tjänst i militären. År 2014 förvärvade Velocity Systems Mayflower-varumärket för att ytterligare integrera och förbättra design, produktion och frakt. Mayflowers ursprungliga grundare är fortfarande designern för Mayflower-märkta produkter. Båda företagen har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och de är fast beslutna att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna för att skydda dem som tjänar sitt land.