• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Velocity Systems

UW Chest Rig The Pusher Gen VI Multicam

4 695 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MF-UW-GENVI-MC

Velocity Systems Pusher Chest Rig (UW GEN VI) har utformats för att bära följande: radio (PRC-152, PRC-148, Motorola eller andra), fyra gevärsmagasin (5,56, 7,62x51 eller 7,62x39 med olika insatser), pistolmagasin, medicinsats eller SAT-antenn och en mängd mindre föremål i de främre fyra fickorna.

 • Beskrivning

  Velocity Systems Pusher Chest Rig (UW GEN VI) har utformats för att bära följande: radio (PRC-152, PRC-148, Motorola eller andra), fyra gevärsmagasin (5,56, 7,62x51 eller 7,62x39 med olika insatser), pistolmagasin, medicinsats eller SAT-antenn och en mängd mindre föremål i de främre fyra fickorna. Det finns även en intern kartficka. Axelremmarna är 3" breda för att ge komfort under långvarig patrullering och är justerbara för höjd på framsidan av remmarna. Alla spännen är ITW-Nexus och allt material samt utförande är tillverkade i USA.

  Observera att bilden används som referens, färgen är Ranger Green.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Velocity Systems och Mayflower Research & Consulting är en sammanslagen kraft som tillhandahåller militären och polisen med de mest effektiva kroppsskydden och bärutrustningen. Velocity Systems grundades 2007 med över 75 års samlad erfarenhet av specialtillverkning av kroppsskydd. De specialiserar sig på specialanpassade kroppsskyddssystem och specialprojekt för nya och framväxande hot. Mayflower Research & Consulting LLC grundades 2005 av en veteran från specialförbanden som började designa lätta, högpresterande taktiska nylonprodukter till yrket medan han fortfarande var i aktiv tjänst i militären. År 2014 förvärvade Velocity Systems Mayflower-varumärket för att ytterligare integrera och förbättra design, produktion och frakt. Mayflowers ursprungliga grundare är fortfarande designern för Mayflower-märkta produkter. Båda företagen har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och de är fast beslutna att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna för att skydda dem som tjänar sitt land.