• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Tasmanian Tiger

Warrior Belt LC IRR Stone Grey, L

545 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: TAS-7010_332-L
EAN-kod: 4013236286076

Stridsbälte med låg vikt.

 • Beskrivning

  Stridsbälte med låg vikt.

  Extremt slimmat stridsbälte med laserskuren MOLLE för att du skall kunna placera utrustningen som du vill ha den.

  Anatomiskt utformad front för ökad komfort när du sitter, i fordon och/eller vila. På insidan finns kardborre för att fästa mot ett fristående innebälte, vilket gör att det sitter på plats oavsett vad som händer. Har du inget sådant innerbälte täcks kardborren med anti-glid ytor som ger snarlik effekt.


  IRR - Infra Red Reflective

  Den nya färgen Stone Grey Olive är behandlad med IRR (Infra Red Reflective), vilket dämpar IR-signaturen i bildförstärkare och uppfyller kravspec:en från den tyska försvarsmakten Bundeswehr (IRR 650–1250nm/10–42%). Tillskottet av IRR är en brutalt bra bonus som knappt påverkar priset och Stone Grey Olive passar utmärkt ihop med svensk utrustning.

 • Om varumärket

  Tasmanian Tiger

  tillverkar underskattat kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de ~100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.