• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Gerber

Ziptool Blade

199 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: GER-1014080
EAN-kod: 013658130883

En mycket liten och smidig fällkniv som fästes i en dragkedja eller liknande för att alltid ha ett litet blad när du behöver ett.

 • Beskrivning

  En mycket liten och smidig fällkniv som fästes i en dragkedja eller liknande för att alltid ha ett litet blad när du behöver ett.

  Kniven har ett Frame Lock och en Quick Release för att du enkelt skall kunna få tag i kniven när det behövs.

  Längd: 5,74 cm (bladlängd: 1,73 cm)
  Längd stängd: 4,3 cm

  Material: blad 7Cr17, handtag 3Cr13

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.