• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Snigel

50L Trauma Backpack Grå

10 400 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 65-01290A-09

En solid, pålitlig och mångsidig ryggsäck för förvaring och transport av känslig utrustning.

 • Beskrivning

  En solid, pålitlig och mångsidig ryggsäck för förvaring och transport av känslig utrustning. Ryggsäcken kan skräddarsys av användaren för radio, första hjälpen, fotokit/övervakning eller teknisk utrustning. Väskan har en ventilerad baksida med en plastplatta och ett aluminiumstag i ryggen för att göra den stadig, men samtidigt anpassningsbar. Axelkuddar är gjorda av skumplast för komfort och jämn viktbalans. De har en bröstrem och fäste för lur/mikrofon. Tjockt vadderat midjebälte. Väskan är gjord av slitstarkt belagt polyamidtyg och en kraftig dragkedja. Lång kraftig dragkedja med långa dragsnören. Dragkedjorna är långa för att ryggsäcken ska kunna öppnas hela vägen. Fyra sidokompressionsremmar på ryggsäcken. De lösa ändarna av sidokompressionsremmarna rullas upp och fästs med kardborreband. Väskan har ett bärhandtag i toppen. Huvudfacket har 2 innerfickor med dragkedjor som är bra för första hjälpen-utrustning, fältarbetsutrustning eller annan teknisk utrustning.
  Den nedre fickan är lämplig för 15-tums dator eller ersättningskläder. MOLLE-fäste för att montera fickor för första hjälpen utrustning, hållare för radio etc. En valfri medicinsk vägg kan monteras med remmar i mitten av ryggsäcken. Väggen förblir vertikal när ryggsäcken är öppen. Två hål för kablar eller ett rör för vätskesystemet placeras i toppen av ryggsäcken.

 • Om varumärket

  Snigel är ett svenskt företag vars primära fokus är utveckling och produktion av högkvalitativ bärutrustning samt kläder för trygg och bekväm användning. Snigel erbjuder produkter lämpliga för sjukvårdare, militär, säkerhetspersonal och polis.