• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Magpul

DAKA® Utility Organizer BLacK

450 kr
{{ price }}
20 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG1240-BLK

DAKA Utility Organizer är ett slitstarkt, väderbeständigt, kompakt fodral som är utformat för att skydda, förvara och säkra din utrustning. Förstärkt av sin halvstyva konstruktion ger Utility Organizer extra skydd för viktiga föremål, vilket gör den till den perfekta verktygssatsen, första hjälpen-kit, adminpåse, resekit eller elektronikfodral.

 • Beskrivning

  DAKA Utility Organizer är ett slitstarkt, väderbeständigt, kompakt fodral som är utformat för att skydda, förvara och säkra din utrustning. Förstärkt av sin halvstyva konstruktion ger Utility Organizer extra skydd för viktiga föremål, vilket gör den till den perfekta verktygssatsen, första hjälpen-kit, adminpåse, resekit eller elektronikfodral. Utsidan har en vattentålig YKK® AquaGuard® dragkedja med en stor dragkedja för enkel åtkomst och stängning. Den överdimensionerade dragfliken och karbinhakens genomgång håller din utrustning till hands när du behöver den, och pennpunktsmatrisen gör ID för vad som lagras inom enkelt. Interiören består av en nätficka med dragkedja på ena sidan; På andra sidan finns två vertikala fickor och tre elastiska genomgångar som kan lagra verktyg, pennor, dokument och hantera kablar. Liksom alla våra DAKA-produkter är Magpul DAKA Utility Organizer tillverkad av polymerinfunderade textilier som är RF-svetsade på varje söm. Konstruktionsmetoderna och materialen som används i DAKA-linjen innebär att våra förvaringslösningar är hemma i en mängd olika utomhusapplikationer med hård användning, men de är tillräckligt snygga för att vara i centrum i ditt fordon eller kontor. Dimensioner: 4.5” x 7.5” x 1.75”.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.