•   Just nu har vi lite längre leveranstider än normalt på grund av inventering. Tack för er förståelse!

Övriga varumärken

Foil Antishock Blanket

39 kr
{{ price }}
351 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: OPT-40081026
EAN-kod:: 5712072810269

Denna foliefilt är avsedd att användas i situationer där första hjälpen består i att ge omedelbar värme och isolering till en skadad person så att personens tillstånd inte försämras nämnvärt.

 • Beskrivning

  Denna foliefilt är avsedd att användas i situationer där första hjälpen består i att ge omedelbar värme och isolering till en skadad person så att personens tillstånd inte försämras nämnvärt. Syftet med Alu Antishock filten är att minska kroppens värmeförlust vid chocktillstånd.

  Det är allmänt känt att människan genom större känslomässig påverkan t.ex. vid olyckor kommer ofta i ett chockliknande tillstånd eller kanske går i chock, varvid kroppstemperaturen sjunker och tillståndet för den skadade förvärras. 

  Med en aluminiumfilt för att hålla kroppen varm har du som utför första hjälpen redan en mycket bättre utgångspunkt i en spänd situation, där en eller flera skadade behöver snabb och effektiv första hjälpen i all hast. Vi vet alla hur viktigt det är att behålla kroppsvärmen när en person är skadad.

  Denna kompakta och lätta foliefilt hjälper till att hålla kroppen varm på grund av dess goda isoleringsegenskaper. 


  Storlek: 140 x 220 cm.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.