• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Haley Strategic

General Purpose / SAW Ammo Pouch

795 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: POUCH-GPSAW-1-1-RG

Den multifunktionella General Purpose SAW Ammo Pouch från Haley Strategic är perfekt för taktiska användningsområden.

 • Beskrivning

  Den multifunktionella General Purpose SAW Ammo Pouch från Haley Strategic är perfekt för taktiska användningsområden. Magasinfickan är tillverkad av robusta material som klarar av tuffa förhållanden och med hållbarhet i åtanke. Fickan är utformad för att rymma olika typer av ammunition och andra föremål. Den ergonomiska designen möjliggör snabb och smidig åtkomst till ammunitionen när det behövs samt håller magasinet säkert på plats under användning. Tillverkad av tåliga material för att klara av de mest krävande taktiska situationerna. Magasinfickan har MOLLE-kompatibilitet för enkel integration med annan taktisk utrustning. GP SAW Pouch har en banbrytande konstruktion för expansion och snabb användning som möjliggör transport av en mängd olika föremål, inklusive:

  (4) 5.56x45 magasin
  (3) HK417 magasin
  (3) 7.62x51 magasin
  (2) .338 Lapua magasin
  (2) M18 rökgranater
  (1) 100rd Nutsack
  (1) DAGR GPS
  (1) PVS-14 Night Vision Monocular
  (1) PVS-31 Night Vision Binocular
  (1) Standard Laser Range Finder
  (1) IFAK Individual First Aid Kit

  Specifikationer:
  Stängd: L: 1” x W: 5” x H: 6.5”
  Öppen: L: 3.5” x W: 5” x H: 6.5”
  Vikt: 3.4 oz

 • Om varumärket

  Upplev exceptionell taktisk överlägsenhet med Haley Strategic – en pionjär inom högpresterande och innovativ taktisk utrustning. Varumärket som är grundat av den erfarna Travis Haley strävar efter att erbjuda användare, både civila och militära, högkvalitativa produkter och träningslösningar som tar vapenhantering och personlig utrustning till nya nivåer.

  Haley Strategic's sortiment inkluderar bärsystem, vapentillbehör, ryggsäckar och andra taktiska tillbehör, alla skapade med fokus på användbarhet, hållbarhet och effektivitet. Varje produkt bär på en dedikation till banbrytande design och funktionalitet, och varumärket har blivit en erkänd kraft inom försvarssamhället.

  Upptäck den överlägsna kvaliteten och prestandan hos Haley Strategic och lyft din taktiska utrustning till en ny standard. Varje produkt är utformad för att möta de krävande behoven hos dem som kräver det bästa inom taktisk utrustning och träning.