• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Magpul

GL Enhanced Magazine Well Glock 17 Gen 4

375 kr
{{ price }}
13 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG932-BLK

Magpul GL Enhanced Magazine Well för GLOCK 17 GEN 4 är en högpresterande, specialbyggd Glock-rammagasinbrunn.

 • Beskrivning

  Magpul GL Enhanced Magazine Well för GLOCK 17 GEN 4 är en högpresterande, specialbyggd Glock-rammagasinbrunn. Den utformades för att förbättra och säkerställa positiv journalinsättning i scenarier med hög stress. Eleganta och ergonomiska designfunktioner ger också utmärkt döljande och säkerställer minimal utskrift av användarens kläder. Ramp- och kantgeometri möjliggör smidig borttagning av felaktiga eller fasta magasin under omladdning eller omedelbara åtgärdshändelser.

  Magpul GL Enhanced Magazine Well är optimerad för användning med Glock-fabriksmagasin med standardkapacitet, Magpul GL-magasin och en mängd olika eftermarknadsgolvplattor och tillägg som är tillgängliga för båda. De senaste generationerna av Glock-magasin med reducerad kapacitet (10: e) har flera dimensionella skillnader som kan störa alla magasinbrunnar, inklusive Magpul GL Enhanced Magazine Well.

   

  GLOCK

  Passar Gen 4-versioner av: G17, G22, G31, G34, G35, G37

  Kompatibel med Magpul, OEM och de flesta eftermarknadsmagasingolvplattor

  Kompatibel med de vanligaste eftermarknadstidningstilläggen

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.