• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Crye Precision

GP Pouch 6x6x3 Multicam

1 195 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: SPS-070-C02

Flerbruksficka GP står för General Purpose, på svenska flerbruksficka.

 • Beskrivning

  Flerbruksficka

  GP står för General Purpose, på svenska flerbruksficka. Lämplig för mycket, t ex sjukvård, anteckningsmtrl, extra am, ett ombyte eller vad du nu kan tänkas behöva.

  Dubbla dragkedjor till stora facket för maximerad valfrihet.

  På fickans framsida finns ett mindre fack med en ultralätt och kompakt bevis-/allmänpåse med dragsko i.


  Crye Precisions nya serie av tillbehörsfickor är smartare än någonsin och gör att en (1) ficka kan lösa flera behov. Allt givetvis med lägsta, möjliga vikt.

 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.