• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Snigel

GPS 60 ficka -14

380 kr
{{ price }}
7 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 21-00415-09

En lätt och skyddande ficka som enkelt och tyst gör det möjligt att titta på din GPS under promenaden. I hopfällt läge skyddar den vadderade framsidan av väskan GPS:en från stötar. Det öppna läget gör det möjligt att gå och titta på GPS:en utan att ta ut den ur väskan.

 • Beskrivning

  En lätt och skyddande ficka som enkelt och tyst gör det möjligt att titta på din GPS under promenaden. I hopfällt läge skyddar den vadderade framsidan av väskan GPS:en från stötar. Det öppna läget gör det möjligt att gå och titta på GPS:en utan att ta ut den ur väskan. Ett elastiskt band runt antennen håller fickan hopfälld under transport/skyddsläge. Dra i fliken på det elastiska bandet och fickan fälls ut till marschläge. På baksidan finns vårt infällda fästsystem för snabb och enkel fastsättning på vår utrustningsväst eller liknande. Det finns också kardborreband för att fästa fickan på en bärrem. Fickan väger endast 120 gram och den blir inte tyngre i regn då fickan ej absorberar vatten. Tillverkad av polyuretanbelagd polyamid. Fickan är enkel att fästa på utrustningsväst, bälte eller liknande. Ämnad för Garmin GPS 60Map eller Colorado.

  Vikt: 70 g
  Dimensioner: 13 x 8 x 3 cm

 • Om varumärket

  Snigel är ett svenskt företag vars primära fokus är utveckling och produktion av högkvalitativ bärutrustning samt kläder för trygg och bekväm användning. Snigel erbjuder produkter lämpliga för sjukvårdare, militär, säkerhetspersonal och polis.