• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Haley Strategic

Haley Strategic D3FT Combat Light

2 995 kr
{{ price }}
26 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: D3FT-BK

Haley Strategic och SureFire står bakom denna ficklampa. D3FT står för Disruptive 3nvironments Firefly Technique och är en ficklampa för skarpa situationer.

 • Beskrivning

  Haley Strategic och SureFire står bakom denna ficklampa. D3FT står för Disruptive 3nvironments Firefly Technique och är en ficklampa för skarpa situationer. En kompakt lampa som levererar med kraft trots sin ringa storlek och sitt enda batteri. D3FT är utvecklad av Haley Strategic och framtagen av SureFire, vilket borgar för dess otroliga kvalitet. Höljet av CNC-fräst aluminium ger låg vikt och hög stryktålighet, toppad av SureFires svårslagna reflektor TIR som lägger ut 500 lumen i önskad riktning. Ligger bra i handen, har en distinkt knapp för tillfälligt eller permanent sken. Klämman är förstärkt och ger dig bättre möjlighet att förvara lampan lätt åtkomlig.

 • Om varumärket

  Upplev exceptionell taktisk överlägsenhet med Haley Strategic – en pionjär inom högpresterande och innovativ taktisk utrustning. Varumärket som är grundat av den erfarna Travis Haley strävar efter att erbjuda användare, både civila och militära, högkvalitativa produkter och träningslösningar som tar vapenhantering och personlig utrustning till nya nivåer.

  Haley Strategic's sortiment inkluderar bärsystem, vapentillbehör, ryggsäckar och andra taktiska tillbehör, alla skapade med fokus på användbarhet, hållbarhet och effektivitet. Varje produkt bär på en dedikation till banbrytande design och funktionalitet, och varumärket har blivit en erkänd kraft inom försvarssamhället.

  Upptäck den överlägsna kvaliteten och prestandan hos Haley Strategic och lyft din taktiska utrustning till en ny standard. Varje produkt är utformad för att möta de krävande behoven hos dem som kräver det bästa inom taktisk utrustning och träning.