• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Haley Strategic

Haley Strategic D3FT Combat Light Black, One Size

2 995 kr
{{ price }}
7 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: HSP-D3FT_BK-ONESIZE
EAN-kod: 084871327046

Haley + SureFire = Sant D3FT står för Disruptive 3nvironments Firefly Technique och är en ficklampa för skarpa situationer.

 • Beskrivning

  Haley + SureFire = Sant

  D3FT står för Disruptive 3nvironments Firefly Technique och är en ficklampa för skarpa situationer. En kompakt lampa som levererar med kraft trots sin ringa storlek och sitt enda batteri.

  D3FT är utvecklad av Haley Strategic och framtagen av SureFire, vilket borgar för dess otroliga kvalitet. Höljet av CNC-fräst aluminium ger låg vikt och hög stryktålighet, toppad av SureFires svårslagna reflektor TIR som lägger ut 500 lumen i önskad riktning.

  Ligger bra i handen, har en distinkt knapp för tillfälligt eller permanent sken. Klämman är förstärkt och ger dig bättre möjlighet att förvara lampan lätt åtkomlig.

 • Om varumärket

  Travis Haley har flera års erfarenhet inom Force Reconnaissance Marine. Efter att ha lämnat militären tjänstgjorde Haley som en specialoperations- och säkerhetsentreprenör innan han samarbetade med Magpul som grundare och VD för deras utbildningsavdelning, Magpul Dynamics. Travis fungerade också som VD för moderbolaget Magpul Industries, innan han avbröt för att bilda visionen som skulle bli Haley Strategic Partners.