• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Tomahawk Performance

Instructor Jacket Black Small

4 995 kr
{{ price }}
7 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: L500500-BK_S

En robust och varm softshelljacka för alla väder. Instructor Jackan är en mångsidig softshelljacka med isolering som är perfekt för kalla dagar på skjutbanan eller i naturen. Den är tillverkad av ett slitstarkt och andningsbart material som skyddar dig mot vind och vatten samtidigt som den ger god värme.

 • Beskrivning

  En robust och varm softshelljacka för alla väder

  Instructor Jackan är en mångsidig softshelljacka med isolering som är perfekt för kalla dagar på skjutbanan eller i naturen. Den är tillverkad av ett slitstarkt och andningsbart material som skyddar dig mot vind och vatten samtidigt som den ger god värme. Jackan är perfekt att använda som ytterplagg i milda temperaturer eller som mellanlager under en skaljacka i kallare väder.

  Byggd för att tåla slitage

  Tillverkad av ett slitstarkt och andningsbart 4-vägs stretchmaterial med DWR-behandling, står Instructor Jackan emot vind och vatten med lätthet. Den behåller dig varm och torr, oavsett väderförhållanden.

  Isolering som värmer

  För extra värme under kalla dagar är jackan fylld med 100 g PrimaLoft® Gold Insulation. Detta premiummaterial ger enastående värmeisolering utan att kompromissa med komfort eller rörelsefrihet.

  Funktioner som förbättrar din upplevelse

  • Laserperforerade paneler under armarna och på ryggen ger optimal ventilation för att du ska hålla dig sval och bekväm under aktiva stunder.
  • En praktisk ficka med dragkedja på vänster ärm ger säker förvaring av småsaker.
  • Justerbart bälte säkerställer en perfekt passform och komfort hela dagen.
  • YKK-dragkedjor av hög kvalitet garanterar långvarig användning och tillförlitlighet.
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Tomahawk Performance: Utrustning för dem med målmedvetenhet

  Tomahawk Performance är för de som värdesätter hårt arbete, obetänksam strävan efter mål och den orubbliga kampen för frihet. Vi tror på att ge en teknisk fördel till dem med målmedvetenhet.

  Missionens framgång börjar här

  Vår arv ligger i den krävande världen av militära specialoperationer. Vi utnyttjar denna erfarenhet, i kombination med expertis inom tekniska plagg, för att skapa plagg som gör att du kan pressa dig förbi begränsningar.

  Utformad för topprestanda

  Tomahawk designar och tillverkar tekniska plagg specifikt för militära specialoperationer, brottsbekämpning och räddningspersonal. Vårt fokus är att förbättra din prestation och säkerställa att uppdraget lyckas.

  Användarcentrerad design för varje uppdrag

  Vi tror på en användarcentrerad design. Varje produkt är noggrant konstruerad för att möta de specifika behoven i ditt uppdrag. Förvänta dig förbättrad rörlighet, oöverträffad hållbarhet och överlägsen komfort, oavsett miljö.

  Anpassningsbara lösningar för föränderliga behov

  Kraven på dina uppdrag förändras ständigt. Tomahawk hänger med. Vår effektiva utvecklingsprocess och smidiga partnerskap gör att vi kan skapa skräddarsydda lösningar enligt dina specifikationer. Vi levererar högkvalitativ utrustning som uppfyller dina exakta behov och tidsfrister.

   

  Nöj dig inte med generisk utrustning. Välj Tomahawk Performance och få den tekniska fördel du förtjänar.