• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Crye Precision

JPC 2.0 Multicam

5 195 kr
{{ price }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BLC-066-C02

JPC 2.

 • Beskrivning

  JPC 2.0 (Jumpable Plate Carrier) är en extremt lätt (460 g) och minimalistisk lösning för maximal rörlighet, uthållighet och adaptivitet. Hela riggen väger mindre än ett halvkilo och erbjuder en lång rad av möjliga anpassningar efter befattning/individens önskemål och smak för att uppnå maximalt skydd, komfort och användarvänlighet. SKELETAL™ CUMMERBUND system tillsammans med Cryes patenterade IAS (Integrated Attachment System) medger montering av fickor på både dess in- och utsida. Detta system minimerar vikten och optimerar ventilationen.

  JPC 2.0 Manual (PDF)

  JPC 2.0 Specs (PDF)

 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.