• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

UNITY Tactical

Micro Hub - Black

1 425 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: FUS-MHB

FUSION är en serie modulära vapenmonteringskomponenter som ger användarna en konfigurerbar lösning för placering av tillbehör som lampor och lasrar.

 • Beskrivning

  FUSION är en serie modulära vapenmonteringskomponenter som ger användarna en konfigurerbar lösning för placering av tillbehör som lampor och lasrar. Systemet utvecklades ursprungligen för att hjälpa till att placera vapentillbehör i mer fördelaktiga positioner när det var ont om utrymme på skenan. Det möjliggör integrering av branschledande tillbehör från företag som Surefire, Modlite Systems, Cloud Defense, Streamlight och Steiner Optics. FUSION ger möjlighet att göra mikrojusteringar av tillbehörens placering, vilket ger användarna en av de mest anpassningsbara plattformarna för att sätta upp ett komplett vapensystem. FUSION fäster alla komponenter på vapnet i en enda skenposition, vilket möjliggör kompakta, välbekanta inställningar på en rad olika vapenplattformar. FUSION Micro Hub är huvudkomponenten i systemet och krävs för användning av alla andra delar. Den monteras stadigt på standard M1913 Picatinny Rail via två bultar för rekylklackar. Micro Hub har dubbla FUSION/Scout-gränssnitt: ett övre och ett överhängande. Det övre gränssnittet accepterar FUSION Fixed eller Folding Front Sight-komponenter (säljs separat). Det främre siktets höjd är standard F-märkt. Det ger också ett direkt fäste för de flesta Steiner Optics-lasrar. Det kräver att fabrikens QD-fäste tas bort och fungerar som en direkt ersättning. Den här uppgraderingen ger användarna ett fast monterat siktessystem. När FUSION Micro Hub monteras på en Steiner-laser hamnar den på samma höjd som fabriksmonteringen. Micro Hub är vändbar, så att användaren kan placera överhänget på antingen höger eller vänster sida av vapenskenan. Överhängsgränssnittet accepterar direktmonterade Surefire Scout-fotavtryck (finns även på Modlite, Cloud, Streamlight vapenlampor) för en placering klockan 2 eller 11 ovanför borrhålet. Det passar även för FUSION Light Wings (säljs separat) för montering av tillbehör framåt eller bakåt.

  Specifikationer

  • Dimensioner: 1,50″(L) x 1,50″(B) x 0,75″(H)
  • Vikt: 0,7 oz.
  • Material: 6061-T6 aluminium
  • Ytbeläggning: Typ III anodiserad med hård beläggning
  • Monteringstyp: Rälsgripare
  • Kompatibilitet: Tillbehörskomponenter för UNITY™ Tactical FUSION™, Steiner Optics® DBAL-A2, DBAL-A3, DBAL-I2, OTAL, ITAL (OBS: INTE kompatibel med Steiner DBAL-D2),SureFire® Scout® fotavtryck
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Unity Tactical är en framstående aktör inom den taktiska utrustningsbranschen, känt för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar för vapenentusiaster, professionella användare och militära personal. Med ett dedikerat fokus på design och tillverkning av taktiska tillbehör har Unity Tactical etablerat sig som ett varumärke som står för prestanda, hållbarhet och överlägsen funktionalitet.

  Deras sortiment inkluderar avancerade fästen för optik och ljus, samt andra taktiska tillbehör som är utformade för att optimera vapenhantering och ge operativa fördelar. Genom att integrera innovativ teknik och lyssna på behoven hos sina användare strävar Unity Tactical ständigt efter att erbjuda produkter som överträffar förväntningarna och möter de krävande kraven från en bred kundkrets.

  Oavsett om du är en erfaren professionell eller en entusiastisk vapenägare, erbjuder Unity Tactical produkter som kombinerar hög prestanda med enastående hållbarhet och estetik. Utforska deras sortiment för att förhöja din taktiska utrustning och njut av pålitlig funktionalitet i varje situation. Unity Tactical: Precision, Kvalitet, Oöverträffad Taktik.