• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Tasmanian Tiger

Mil OPS Pack 80+24

5 545 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: 7324-331

Robust ryggsäck med storleksjusterbart V2-bärsystem. Med sitt högpresterande bärsystem med 80+24 liter volym, som kan anpassas till din egen rygglängd, är ryggsäcken lämplig för att transportera tung utrustning. Topfickan har en stor dragkedja framtill, ett separat bottenfack, sidfickor och ett höj- och sänkbart lock med lockfack.

  • Beskrivning

    Robust ryggsäck med storleksjusterbart V2-bärsystem. Med sitt högpresterande bärsystem med 80+24 liter volym, som kan anpassas till din egen rygglängd, är ryggsäcken lämplig för att transportera tung utrustning. Topfickan har en stor dragkedja framtill, ett separat bottenfack, sidfickor och ett höj- och sänkbart lock med lockfack. Framsidan och sidorna har ett MOLLE-system. Dessutom har ryggsäcken ett snörningssystem på framsidan och en avtagbar hjälmhållare. Avtagbara sidfickor med dragkedja, var och en med en volym på 12 liter.

  • Om varumärket

    Tasmanian Tiger tillverkar kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de cirka 100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.