• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

MOE® Grip – AR15/M4 Black

275 kr
{{ price }}
17 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG415_BLK
EAN-kod: 873750000671

MOE Grip (Magpul Original Equipment) är en drop-in-uppgradering för standard AR15 / M4 pistolgrepp.

 • Beskrivning

  MOE Grip (Magpul Original Equipment) är en drop-in-uppgradering för standard AR15 / M4 pistolgrepp. Den ergonomiska, handfyllande designen kombinerar halkskydd med lagringskärna. Med en liknande form som en "medelstor" MIAD ger den förstärkta polymerkonstruktionen i ett stycke enkelhet och en reducerad kostnad samtidigt som den hållbarhet som behövs för att klara driftsmiljöer bibehålls. MOE Grip accepterar förvaringskärnor som tillval för stuvning av redskap och inkluderar ett grundläggande greppskydd. All monteringshårdvara ingår.

  Tillverkad i USA

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Plattform - AR10, AR15, M4, M16, M110, SR25
  Greppvinkel - 25 grader
  Höjd, mottagare till botten - 4,0 tum.
  Tjocklek, max - 1,2 tum.
  Vikt, med hårdvara - 2,8 oz.


  Andra specifikationer
  *NOT: Detta grepp kommer att fungera korrekt med 7,62 NATO AR10 / SR25 -gevärsstil, men beroende på gevärets märke kan det eller inte lämna ett mellanrum mellan bakstyckets "bäversvans" och mottagaren. Detta gap är rent estetiskt och påverkar inte funktionen.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.