• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Soto

Muka Stove

1 999 kr
1 599 kr
{{ price }}

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 1 999 kr

8 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: SSOD-1NP

Matlagning under de tuffaste förhållanden.

 • Beskrivning

  Matlagning under de tuffaste förhållanden.

  Muka Stove är en mycket kraftfull bensinkamin som är helt problemfri att använda och underhålla; Det finns ingen förvärmning, inget sot och ingen rengöring. Kaminen är klar att användas efter bara några tändningspumpar. Muka-spisen brinner rent, så knappt några rester finns kvar på botten av grytan. När den är avstängd blåser den både bensinmatningsledningen och munstyckena fria, och förhindrar därigenom smuts och illaluktande bensinrester. Eftersom den nästan inte har några faser av ofullständig förbränning (igenkännbar på den gula lågan), producerar den varken sot inuti eller utanför, vilket minskar underhållet avsevärt.

  Muka-spisen var SOTOs första bensinkamin, som genom implementeringen av SOTO SmartPump revolutionerade förståelsen av både funktionen och effekten av en bensinkamin; vilket vanligtvis förknippas med krångliga förvärmningsprocedurer, sot och motsvarande komplexa rengörings- och underhållsarbeten.

  Den möjliggör exakt bränsledosering och brinner med en mycket hög och konstant effekt.

  Hela systemet är lätt och kompakt. Muka är perfekt för krävande turer, aktiviteter och även expeditioner.

 • Om varumärket

  SOTOs ingenjörer har ägnat sina liv åt att skapa produkter som når en maximal hållbar låga på minsta möjliga tid, dedikerade till att generera och integrera "Blue Flame" i varje flammande enhet som skapas. Enheter som du kan lita på fungerar i extrem kyla och kyliga vindar. Alla ansträngningar görs för att tillhandahålla högsta säkerhet och tekniska standarder i alla produktionsfaser, vilket resulterar i en förbättrad utomhusupplevelse för slutanvändare av SOTOs produkter.