• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Magpul

PMAG® 5 AC™ L, Magnum AICS Long Action

645 kr
{{ price }}
21 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG698-BLK

GEN M3® AICS mag för .300 WM-familjen

 • Köpinformation Magasin

  Från och med 1 juli 2023 blir stora vapenmagasin tillståndspliktiga. Upp till 10-skottsmagasin är alltid tillståndsfria och kan både överlåtas, innehas och användas fritt av vem som helst.

  Tillståndsplikten gäller endast för löstagbara magasin avsedda för halvautomatiska skjutvapen med centralantändning, under förutsättning att magasinet kan innehålla

  • fler än 20 patroner, eller
  • fler än 10 patroner, om magasinet är möjligt att sätta in i ett skjutvapen
   där pipans längd överstiger 30 cm eller om skjutvapnets totala längd
   överstiger 60 cm.
  • Den som har rätt att inneha ett visst vapen för skjutning eller samling får
   utan tillstånd inneha alla typer av vapenmagasin så länge det passar till
   vapnet.

  Vid köp av tillståndspliktiga magasin på terrang.se, skall bild på legitimation och vapenlicens bifogas i ett mail till order@terrang.se. Ange ert ordernummer i ärenderaden.

 • Beskrivning

  PMAG 5 AC L, Magnum är ett pålitligt och hållbart polymermagasin för .300 Winchester Magnum-baserade patronfamiljer och är kompatibelt med långverkande AICS-spec bottenmetall, för att inkludera Bolt Action Magazine Well 700L för Hunter 700L Stock.

  Med GEN M3-teknik, en färgpennapunktmatris för visuell identifiering och en utsvängd basplatta för positiv kontroll och enkel hämtning sätter PMAG 5 AC, L Magnum - AICS en ny standard för bultåtgärdsmagasin.

  Tillverkad i USA

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Kaliber - .300 Winchester Magnum
  Plattform - Bult åtgärd
  Kapacitet - 5
  Vikt - 2,8 oz.
  Höjd, max - 3.7"
  Längd, max ute vid fodertornet - 3.7"
  Längd, max vid golvplatta - 3.9"


  Kompatibilitet
  Kompatibel med långverkande AICS (Accuracy International Chassis Systems) mönsterbottenmetall- och Magnum-patroner byggda på ett 0,530 "bälteshuvud som .300 Winchester, .257 Weatherby, .264 Winchester, .270 Weatherby, 7mm Remington och andra *
  Andra specifikationer
  Accepterar en patronlängd på upp till 3,50"

  *EJ: INTE kompatibel med .404 Jeffery-baserade patroner och dess derivat som Remington Ultra Magnums (RUM/RSAUM) och Winchester Short Magnums (WSM/WSSM)

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.