• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter
Legitimering krävs

Magpul

PMAG D-50® GL9®, 9x19 – PCC Black

2 045 kr
{{ price }}
10 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG1137-BLK

Lätt men otroligt stark, vår PMAG D-50 GL9 - PCC är ett mycket pålitligt, 9x19 mm Parabellum, 50-rundt trummagasin för många storformatspistoler och pistolkaliberkarbiner som matas från GLOCK®-mönstermagasin.

 • Köpinformation Magasin

  Från och med 1 juli 2023 blir stora vapenmagasin tillståndspliktiga. Upp till 10-skottsmagasin är alltid tillståndsfria och kan både överlåtas, innehas och användas fritt av vem som helst.

  Tillståndsplikten gäller endast för löstagbara magasin avsedda för halvautomatiska skjutvapen med centralantändning, under förutsättning att magasinet kan innehålla

  • fler än 20 patroner, eller
  • fler än 10 patroner, om magasinet är möjligt att sätta in i ett skjutvapen
   där pipans längd överstiger 30 cm eller om skjutvapnets totala längd
   överstiger 60 cm.
  • Den som har rätt att inneha ett visst vapen för skjutning eller samling får
   utan tillstånd inneha alla typer av vapenmagasin så länge det passar till
   vapnet.

  Vid köp av tillståndspliktiga magasin på terrang.se, skall bild på legitimation och vapenlicens bifogas i ett mail till order@terrang.se. Ange ert ordernummer i ärenderaden.

 • Beskrivning

  Lätt men otroligt stark, vår PMAG D-50 GL9 - PCC är ett mycket pålitligt, 9x19 mm Parabellum, 50-rundt trummagasin för många storformatspistoler och pistolkaliberkarbiner som matas från GLOCK®-mönstermagasin.*

  Magpul D-50 GL9 – PCC har många av de beprövade egenskaperna hos sina 5.56 och 7.62 föregångare, PMAG D-60® AR/M4 och PMAG D-50® LR/SR GEN M3®, samtidigt som den ger användaren en liknande magasinkapacitetsökning. Den unika trumkonfigurationen ger en kapacitet på 50 rundor och håller höjden på magasinet hanterbar, vilket möjliggör lätt eldning och enklare förvaring. För enkel lastning inkluderar den en spärrande lastspak som tar bort spänningen från den inre fjädern.

  För att hålla reda på din tillgängliga eldkraft har vi inkluderat en bakruta som återstår av rundor, en medföljare med hög synlighet och en kapacitetsindikeringsrulle.

  D-50 GL9 – PCC, som är lätt att demontera för rengöring och har en innovativ bulthållningsfunktion, låser på ett tillförlitligt sätt tillbaka bulten på tom när den används med skjutvapen som är utformade för att låsa tillbaka på GLOCK-mönstermagasinsföljare.

  Tillverkad i USA.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.