• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

ESS

Spare lenses: Tactical/Striker Grey

249 kr
{{ price }}
26 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 740-0227-I

ESS Striker™ Series ersättningslinser är kompatibla med alla Striker™ Series skyddsglasögon (ESS Flight Deck™, Land Ops™, Vehicle Ops™ och Tactical XT™) och Striketeam™ skyddsglasögon (ESS Striketeam XTO™, Striketeam SJ™, Striketeam WF™ och X-Tricator™).

 • Beskrivning

  ESS Striker™ Series ersättningslinser är kompatibla med alla Striker™ Series skyddsglasögon (ESS Flight Deck™, Land Ops™, Vehicle Ops™ och Tactical XT™) och Striketeam™ skyddsglasögon (ESS Striketeam XTO™, Striketeam SJ™, Striketeam WF™ och X-Tricator™). Striker™-seriens utbyteslinser finns i färgerna Clear, Smoke Grey och Hi-Def Yellow. Dessa 2,6 mm stora, slagtåliga linser har ESS avancerade ClearZone™ FlowCoat-beläggning för att maximera reptåligheten på utsidan av linsen och motverka imma på insidan. Alla ESS glas erbjuder 100% UVA/UVB-skydd. ESS Modular Technology™ gör att alla glas snabbt och billigt kan bytas ut mot varandra.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Sedan 1988 har ESS tillverkat de tuffaste glasögonen i världen eftersom det är vår plikt – en plikt inspirerad av dem vi tjänar: militär, polis, brandmän och andra vardagshjältar.

  De som förlitar sig på ESS kan inte nöja sig med mindre, så det kan vi inte heller. ESS innovation är född från intensivt lyssnande på elitkrigare. Slutresultatet är stridsbeprövad ögonproffs med en meritlista av topprestanda i de mest fientliga miljöerna.

  Hela serien av ESS-ögonproffs av ballistisk kvalitet är konstruerad för att möta eller överträffa de strängaste specifikationerna för US Military och ANSI Z87.1-2010. ESS är ett helägt dotterbolag till Oakley, Inc.

  ESS (Eye Safety Systems, Inc.) är den enda auktoriserade glasögonleverantören till United States Marine Corps. De är också en ledande leverantör till alla andra grenar av U.S. DoD och säljs i över 100 länder.