• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Snugpak

Travelpak Traveller

845 kr
{{ price }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: 024241-197PB

Travelpak är en av de minsta sovsäckarna i vårt sortiment, denna sovsäck ger dig den perfekta sömnlösningen i varmare eller tropiskt klimat, komprimeras till en otroligt liten förpackningsstorlek för lätta resor.

  • Beskrivning

    Travelpak är en av de minsta sovsäckarna i vårt sortiment, denna sovsäck ger dig den perfekta sömnlösningen i varmare eller tropiskt klimat, komprimeras till en otroligt liten förpackningsstorlek för lätta resor. Komplett med ett inbyggt myggnät, hygieniska antibakteriella tyger och en kompressionssäck, kommer Travelpak Traveller att ta hand om dig natt efter natt. Traveller kan också vikas ut för att bilda en filt vilket är utmärkt om du inte behöver en full sovsäck när du reser och om du föredrar att låta mer kylande luft cirkulera din kropp. Som alltid är det fortfarande en prioritet att hålla dig torr och bekväm i alla våra sovsäckar; det är därför vi har använt det mycket andningsbara Paratex®-bastyget, med dess fantastiska fukttransporterande egenskaper, i hela Travelpak®-sortimentet.

  • Om varumärket

    Snugpak är ett brittiskt företag som tillverkar sovsäckar, värmejackor, värmebyxor och stowaways som är anpassade efter hårda förhållanden och tuffa uppdrag. Produkterna är anpassningsbara efter användarens behov, de funkar därav lika bra på en vandring eller när man går ut med hunden.